Plug tilbyr markedsledende ladeløsniger som kan benyttes til private kaianlegg og i marina

Smart og fleksibel ladeopplevelse:
- Enkel betjening med egen app - velprøvd løsning med over 100.000 brukere
- Rettferdig kostnadsfordeling og betaling for faktisk forbruk
- Tilpasset både faste og felles eller gjesteplasser
- Løsning som er fremtidssikker og skalerbar
- Transparent prising og kort bindingstid
- Leie eller kjøpe - dere velger! Nedbetaling for dem som ønsker det!

Når en marina skal velge ladeløsning er det viktig å vektlegge både funksjonalitet, brukeropplevelse og pris. Med ladeløsning fra Plug sikres driftspersonell i marina og brukere en god ladeopplevelse fra første dag og i årene som kommer.

Faste eller felles plasser?
Plug sin løsning har en fleksibel betalingsmotor som kan prise lading på energi (kWh), tid eller en kombinasjon. Det betyr at uansett om dere har faste plasser, felles plasser, gjesteplasser eller en kombinasjon så har vi løsningen for dere. Utstyret vi leverer holder industrikvalitet, og er tilpasset bruk utendørs.

Rigget for fremtiden
Plug tilbyr en infrastruktur som gjør det mulig å ta i bruk de smarteste løsningene som finnes på markedet. Vår tekniske plattform er basert på åpne standarder (OCPP). Vi kan derfor tilby våre kunder de beste produktene på markedet, uten at de blir låst til en bestemt utstyrsleverandør. Med smart lading får brukerne spennende muligheter, som for eksempel billigere lading på tidspunkt med lite forbruk i strømnettet – eller de kan velge å betale mer for raskere lading når det trengs. Plug kan også tilby trådløst fibernett for smart kommunikasjon for ladestasjoner, båter og brukere. Perfekt for nedlasting av kart, musikk og oppgraderinger for båt og WiFi tale i områder uten dekning.

Døgnåpen kundeservice
Plug tilbyr døgnåpen kundeservice (24/7) med kort behandlingstid og gode rutiner for bestillinger og feilretting. Et døgnåpent kontaktpunkt letter arbeidsbyrden for marina, samtidig som brukere får raske svar på sine henvendelser.

Plug er det tryggeste og enkleste valget
Plug er en av Norges største ladeoperatører, men leverer også en rekke energitjenester som kan være interessant for marinaer. Med fremtidige endringer i regelverk, tariffer og teknologi er det en fordel å velge en solid leverandør som arbeider kontinuerlig med å utvikle innovative og smarte energiløsninger.

- og det grønneste
Plug er i førersetet for det grønne skiftet og har planer om å bli Norges største aktør innen elektrifisering av industri, transport og hverdagslivet til deg og meg. Hos oss lader du bærekraftig - hjemme, i marina og på dine utfarter i Plugs grønne led!

Ta kontakt om du ønsker befaring og pristilbud!
menu