Derfor bør din havn eller marina tilby lading for fritidsbåter og mindre arbeidsbåter

Fremtidens fritidsbåter vil være elektriske

Bidra til renere havn, luft og kyst

Gjør din havn mer attraktiv

Fremtiden er elektrisk

Fremtiden er elektrisk og elbåter er kommet for å bli. Det finnes i dag ulike variasjoner av elbåter. Det er alt fra saktegående snekker til hurtiggående ribber, med lengde fra under ti fot til over 30 fot. Derfor er det en rekke ulike motorstørrelser, batteristørrelser og dernest behov for lading.

Noen elbåter klarer seg fint med ladere i marina, mens andre har behov for lading underveis eller for å ha nok batteri til returen. Det er dermed et behov for offentlige tilgjengelige hurtig- og lynladere.

Plug tilbyr ladeløsninger til private kaianlegg, i marina og offentlig tilgjengelige hurtigladestasjoner. Ta kontakt for en prat om lading, og evt. avtale om befaring og tilbud.

Bilkraft

For å lade på våre anlegg bruker du samme appen som du bruker til å lade elbilen din. Bilkraft er den mest likte ladeappen i Google Play og App Store i Norge. Med over 100.000 brukere er dette en velprøvd løsning som brukes til hurtiglading og lading i bolig- og næringbygg over hele landet. Enkel betjening gjør det lett å styre og betale for lading.

Nye lokasjoner

Vi jobber kontinuering med å utvilkle nye lokasjoner. Tips oss gjerne om lokasjoner som burde hatt ladeinfrastruktur.

Alt om lading av båter

Lading av fritidsbåter og mindre arbeidsbåter er fortsatt nytt, og mange lurer på hva som viktig å tenke på. Under har vi samlet litt informasjon om viktige tema knyttet til lading av båter.
menu